Skip to content Skip to footer
0 items - €0.00 0

Concept

Reduce, reuse, recycle, repeat

Concept: Door gerecycled stoffen en nieuwe natuurlijke materialen zoals katoen, linnen en wol te combineren ontstaan er mooie en eerlijke producten die zeker een nieuwe toekomst waard zijn.

Simple Colorful

Simple Colorful staat voor unieke handgemaakte producten die voornamelijk een ‘simple’ eenheid of ‘een simple’ kleurscala uitstralen met hier en daar een extra boodschap erin verstopt.

 

Materialen

Werken met natuurlijke en gerecycled materialen zoals katoen, linnen en wol heeft de voorkeur omdat het op een eerlijke manier is gemaakt, met respect voor mensen en voor het milieu. 

 

RECYCLE

Het is belangrijk dat we allemaal goed met onze spullen omgaan en goed milieubewust zijn. Dat gebeurt hier bij Simple Colorful ook door bijvoorbeeld kleren op te knippen en hergebruiken voor de wanddoeken en schoudertasjes.

 

EXPERIMENTEREN

Er wordt geëxperimenteerd met allerlei verschillende combinaties van richtingen en hoogtes van de stoffen. Verschillende hoogtes zorgen bijvoorbeeld voor speelse diepte in een wanddoek en door verschillende richtingen in een doek te brengen ontstaan er vormen die extra dementie geven.

 

Inspiratie

Inspiratie voor Simple Colorful wordt bijvoorbeeld gevonden in veel grafische vormen of in de oude Scandinavische rune tekens die simpele mooie betekenissen hebben (zie voorbeelden hieronder). Maar de natuur is ook zeker een belangrijke inspiratiebron en geeft eindeloze ideeën om uit te werken.

 

Maatwerk

Simple Colorful maakt ook graag wanddoeken of tasjes op aanvraag en met speciale wensen. Er is veel mogelijk. Wil je meer hierover weten kijk dan hier voor meer informatie.

 

rune tekens
Wanddoek in houten lijst met runeteken

Inspiratie Runen

Runen werden gebruikt als schrift door Germaanse volkeren van Scandinavië, IJsland, Groot-Brittannië en Noord-Europa van de 2e tot de 17e eeuw tot het Latijnse alfabet werd gebruikt. 

Het runenschrift bestaat uit tekens die makkelijk op steen of hout gekrast konden worden. Iedere rune wordt door een naam voorgesteld en heeft zijn eigen specifieke betekenis.

 

 

 

 

De BASIS van
SIMPLE COLORFUL

Handgemaakt
0 %

Alle producten worden in eigen atelier ontworpen en vervaardigd.

Ervaring
0 Jaar

Al vanaf jonge leeftijd grote passie voor naaien en ontwerpen gehad.

Natuurlijk
0 %

Alleen maar natuurlijke producten worden gebruikt.

Eigen ontwerp
0 %

Alle producten zijn zelf bedacht en ontworpen en geen enkel product is precies hetzelfde.