Skip to content Skip to footer
0 items - €0.00 0

Maatwerk

Maatwerk

wanddoek closeup met schaar

Bij Simple Colorful is het mogelijk om in opdracht een bestelling te plaatsen als je speciale wensen hebt die betrekking hebben op bestaande producten in de webshop. Er wordt dan een opdracht op maat voor jou gemaakt. 

Voorbeelden waarom een doek op maat

Maat

Je bent verliefd op een wanddoek, maar deze is te groot of net te klein voor bijvoorbeeld je woonkamer. In overleg kan de breedte of hoogte meestal eenvoudig aangepast worden.

Kleur

De kleuren passen net niet goed in je interieur en je wilt die graag aan passen. Samen wordt er gekeken welke kleuren er in voorraad zijn en wat mogelijk is.

Recycle

Heb je kleren of stoffen die voor jou een belangrijke betekenis hebben en wil je het graag een nieuw leven geven voor jezelf of iemand anders, dan kan je ook contact met me opnemen en maak ik op afspraak graag een uniek wandkleed.

Ontwerp

Hebt je zelf een bijzonder ontwerp of vorm die je graag in een wanddoek terug wilt zien komen, kijk ik graag wat mogelijk is en samen wordt een ontwerp opgesteld. Zie ook hieronder wat bijv. mogelijk is.

Persoonlijke runetekens in een doek verwerkt

Het is ook mogelijk om met de runetekens je eigen initialen op een abstrakte manier in een doek te verwerken.

Voorbeeld hieronder laat twee mogelijkheden zien hoe de voorletters van een familie van 4 in een doek verwerkt kan worden.

Doek met initialen

Wanddoek voorletters

Rune Alfabet

Verhaal

 

 

Wist je dat er altijd een verhaal achter gebruikte kleren zit?

Het verhaal kennen we niet altijd maar misschien is het een lievelingsbroek van iemand geweest of werd deze gedragen bij een speciale gelegenheid.

Misschien komt het van iemand die heel bijzonder was of zat die altijd echt heel erg fijn, maar werd hij te klein.

Wanneer je eigen kleren toepast in een product kan het een extra dimensie of betekenis geven zoals bijvoorbeeld een herinnering.

Lijkt het je mooi om een wanddoek te hebben van gerecyclede kleren die je zelf aanlevert neem dan gerust contact met me op. Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen.

Spijkerbroeken